Selecteer een pagina

Met een line-up van muzieksterren die groot talent lijken te hebben; er kunnen maar een paar finalisten zijn die de mainstream muziekindustrie zullen betreden en strijden om een ​​felbegeerde titel “American Music Awards”. Vanaf nu bevinden we ons in een moeilijke tijd. Wie wordt het volgende supertalent dat gaat? De prijs is een eerbetoon aan het hele spectrum van muziek, van country-westernsterren tot rap- en hardrockzangers. Dit is echt een geweldig rode loper evenement waar je niet alleen verblind zult worden door de “who’s who” in de muziek- en entertainmentindustrie – je zult ook getuige zijn van enkele van de beste muzikale uitvoeringen die ooit in de muziekindustrie zijn gezien.

2010 is doordrenkt met getalenteerde zangers

Dit jaar is het talent zo groot dat je op geen enkele manier de winnaar kunt voorspellen. Het is duidelijk dat iedereen een favoriet heeft, maar wie zal het precies zijn? Het zal zeker interessant zijn om te zien welke van de deelnemers zich als vroege favoriet onderscheidt, maar er zijn een aantal muzieksterren die kijkers echt zouden kunnen verrassen met een aantal geweldige muzikale uitvoeringen. Elk jaar worden de American Music Awards live in het netwerk uitgezonden, waardoor de grootste namen in de muziekindustrie worden aangetrokken en live op het podium verschijnen als ontvangers, artiesten en / of hosts.

Bekijk je favoriete muzieksterren die over de rode loper lopen

Als je sinds het eerste seizoen behoorlijk obsessief naar American Music Awards kijkt, is het best interessant hoe het leuker is om de show live te bekijken. Maar hoe pak je deze felbegeerde tickets aan? Tenzij je een beroemdheid bent, of het goed hebt met een van de deelnemers of producenten van de show, zijn je kansen om kaartjes te scoren beperkt. Dat wil echter niet zeggen dat het volkomen onmogelijk is! De eerste stap om tickets te bemachtigen, is contact op te nemen met iemand die voldoende ervaring heeft met het regelen van VIP-tickets voor de grote evenementen. Het is niet verwonderlijk dat de tickets voor de twee liveshows snel gaan.

Wat je ook doet, neem de show op. Met kinderen, telefoontjes en algemene onderbrekingen weet je zeker dat je minstens één keer per aflevering wordt weggehaald bij de American Music Awards en het is over het algemeen goed voordat er iets geweldigs gebeurt. Het is prettig om meteen naar je favoriete sterren te kijken. De essentie hier is om uw American Music Awards-ervaring precies te laten zijn wat u wilt.

Er zijn dit seizoen zeker veel gouden optredens geweest, maar men zegt het, deze show is ook een populariteitswedstrijd, dus alleen omdat iemand een grote favoriet lijkt te zijn, wil nog niet zeggen dat ze voor het “Golden Ticket” naar Hollywood gaan .